daywalkery
Üye
s7400 hakkında dokuman olanı paylasırsanı memnun kalırım
Merhaba. PLC öğrenmek istiyorsanız şunu açık söyleyeyimki bu forum dahil bir sürü forumda bir sürü kaynak var. İsterseniz bu kaynaklardan araştıra araştıra birşeyler öğrenebilirisiniz. PLC satın almadan bile aşağıdaki linkten indireceğin simülatör ile gerçek plc'de çalışır gibi çalışabilirsin.arkadaşlar ben Elektrik bölümü myo öğrencisiyim 4'üncü dönemde plc görmeye başladık gördüğümüz plc 'nin modeli ise simens s7200 arkadaşlar benim isteğim bu modeli nasıl kullanıcağımı komutlarınıı ve yazılmış örnek programları anlatan bi döküman bi de bi kitap ismi son olarak arkadaşlar sizce ben durumdayken kendi çabalarımla bu şekilde plc yi öğrenebilirmiyim boşa kürek çekmek istemiyorum forumda ki yorumları takip ettim anladığım kadarıyla bu işlerden anlayan serkan adlı üye ustam sana özel pm atmaya çalıştım ama bi neden den dolayı atamadım arkadaşlar bana bi yardım size zahmet şimdiden herkese teşekkürler
arkadaşlar Siemens plc s7200 için bi kitap ismi önercek vatandaş yokmudur yav en olmadı bi pdf bi kaynak