hüseyin tura Üye Katılım 8 Ara 2009 Mesajlar 7 Puanları 1 Yaş 37 6 Tem 2016 #11 Power flex 700 invertor üzerindeki ekranla parametre kopyalama islemi nasıl yapılıyor yardımcı olurmusunuz
Power flex 700 invertor üzerindeki ekranla parametre kopyalama islemi nasıl yapılıyor yardımcı olurmusunuz
Ozan Sen Üye Katılım 11 Tem 2016 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 31 3 Mar 2017 #12 Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz.
suat0505 Üye Katılım 6 Eyl 2011 Mesajlar 77 Puanları 1 Yaş 41 30 Nis 2019 #13 S.a arkadaslar powerflex 4m inverterle hız atamasi yapmak istiyorum gmt inverterde 1 sensor baglayarak parametre ayarlarindan yapilabiliyor sensor gordugunde yavaslasin istiyorum oluru varmidir powerflexle varsa parametre ver sensor girisleri nasildir Yardimci olursaniz sevinirim Tesekkurler
S.a arkadaslar powerflex 4m inverterle hız atamasi yapmak istiyorum gmt inverterde 1 sensor baglayarak parametre ayarlarindan yapilabiliyor sensor gordugunde yavaslasin istiyorum oluru varmidir powerflexle varsa parametre ver sensor girisleri nasildir Yardimci olursaniz sevinirim Tesekkurler