Priz için nasıl kablo çekebilirim

Böyle bir yere kabloların rengi , wago klemens ve toprakla çekilmiş yapanın eline sağlık .
İşler değişti .
Şerit led kaç volt ile çalışıyor ?
Şerit led bir metrede amper çekiyor ?
Şerit led kaç metre ?
Sanırım 12 Volt olabilir .
Şerit led 220 Volt değilse
Prizden enerji ( elektrik ) alır direk ledlere bağlanırsa ledler ( lamba ) patlar .
Araya elektronik bilenler bilirler led trafosu 12Volt ? Amper olması gerekir .
Dikkat : Led trafosu ters bağlanırsa patlar .

Bence bu kadar masrafa ve uğraşmaya değmez .

“Böyle bir yere” diyorsun ama kitabı kapağına göre yargılama kardeşim. Neyse ben işimi hallettim fikir sahibi olan herkese teşekkürler.

1-"böyle bir yere" kötü anlamda söylenmiş bir söz değildir. benim evimdeki buat içi kabloların hepsi bantlı, bu zamanda böyle güzel bir işçilik çok fazla rastlanmıyor.
2- baban yaşındaki adama "kardeşim" sıfatını kullanamazsın.
3- elektrik-elektronik okuyanlar temel kablo renklerini bilirler
4- bence @arkaplan ustamızdan özür dilemelisin.

bak gördün mü? doğru soruya olabilirliği en yüksek cevap anında geldi. teşekkürler @arkaplan usta.
ilave olarak ledleri 12 volt ile çalıştığını varsayarsak, led trafosu hesap edilen kapasitenin en az 2-3 katı olmasında fayda vardır. (tecrübe ile sabit) bu arada sabitlemek için duvara delik delecekseniz çok dikkatli olunuz. ıskalayıp ta elektrik kablolarına nişan almayın.
1-"böyle bir yere" kötü anlamda söylenmiş bir söz değildir. benim evimdeki buat içi kabloların hepsi bantlı, bu zamanda böyle güzel bir işçilik çok fazla rastlanmıyor.

Sağlıcakla kalın .

1- Yaşını bilmiyordum amca o yüzde kb

2- Temel şeyleri biliyorum ama üste yazdığım gibi elektrikten bir süre uzak kaldım ve bu yüzden zaten bildiğim şeyi tescillemek istedim bunda zarar görmüyorum.

3- böyle bi yer demek yerinede farklı şeyler söylebilirsiniz mantıklı bir cümle değil . Esenlikle kalın👋

Forum istatistikleri

Konular
130,074
Kullanıcılar
453,075
Son üye
GpuAndCpu

Yeni konular

Geri