Rocco gibi çoğumuz kameranın kendisinden çok yapabildiği /geldiğiniz aşama, mümkünse sakıncası yoksa kendi kameranızla cihazın çalışma yerleştirme anlarını kısa da olsa içeren bir vidyo paylaşmanız Sn. @mashadow. Kalben her konuda devlerin yaptığını yerli bir firmanın başarısı başarması tek dileğimizdir.
He olurda;Velhasıl ya bokta solucan yetiştirip çok ilginç ve aylağım ben böyle bişeyden para kazanıyorum deyip KOSGEBE başvuracağız
@mashadov şeritli daksil gibi tamburlar birbirine bağlı yapabilirsin boyut da küçülür bence.
Önümüzdeki yıllarda esnek ekran muhabbeti hayatımıza gireceğinden pcb kavramı da membran pcb'ye doğru evrilecek diye düşünüyorum.
Haliyle PC main boardu dizgisi vs yapmayacağınızı ve bu tarz yeni inovatif ürünleri yapacağınız düşünürsek, mesela biyo-mekanik kol filan yapmaya kalksak düz pcb yerine muhtemelen flexible pcb kullanmaya çalışırız. Yapacağınız dizgi makinasında buna yönelik de belki tasarımsal açıklık bırakılabilir.
@mashadow bir de kopyala abi. Yapılmışı var zaten. Biribir aynısı gibi yola çık. Geliştirip devam et. Günümüzde şu an ihracat yapan makinacı türklerin çoğu 80'lerde böyle başlamış. Şimdi iyi kötü kendileri tasarlıyorlar.
Evet, açık proje madem aynısı yapılabilir, değiştirme mantığıyla daha fazla iş çıkar.
Melihkarakellenin olayı da pratik gibi.
Şimdiki dediğiniz gibi 24 eleman artınca tekrar aparat yapma veya bir kısmı bitince diğerlerine geçme gibi bekletme opsiyonları yerine daha esnek birşey düşünülebilir.
Ama özellikle para çevirinceye kadar iş zor. umarım istediğinizden iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?