Brkkc06
Üye
Ustam dediğim gibi işte görüntü işleme yaparak kullanıcıyı takip edecek bu esnada sabit hızla ilerleyecek, eğer önüne engel çıkarsa yön değiştirecek. Motorlar maksimum 15 kg civarı taşıması gerekiyor. Motor sürücü sayesinde zaten yavaşlatma durdurma ters çalışma yapabiliyorum o yüzden diğer kısımların bilgilerini vermedim.kumandadan bahsetmiyorlar, bunların ki bildiğin hamal arabasının motorlusu, manuel olarak ön tekerlekten yön değiştirecek. ne kaa küfte, o kaa ekmak..
otorgaçlı götürgeç duymayalı uzuuuun yıllar olmuştu. beni güldürdün ya inandığın Allah'ta seni güldürsün.
öyle damla damla bilgi vermeseniz, hamal arabasının otonomu. ne kadar çok ayrıntı. o kadar çabuk bilgi.
Ayrıca size ne gibi bilgi lazım onu anlamış değilim çünkü motorun taşıyacağı yükü, üstünde olacağını çekme olmadığını, yön değiştirme, yavaşlama olacağını bahsettim spesifik bir olayı soruyorsanız söyleyebilirimkumandadan bahsetmiyorlar, bunların ki bildiğin hamal arabasının motorlusu, manuel olarak ön tekerlekten yön değiştirecek. ne kaa küfte, o kaa ekmak..
otorgaçlı götürgeç duymayalı uzuuuun yıllar olmuştu. beni güldürdün ya inandığın Allah'ta seni güldürsün.
öyle damla damla bilgi vermeseniz, hamal arabasının otonomu. ne kadar çok ayrıntı. o kadar çabuk bilgi.