Rüzgar Türbini için Alternatör Yapımı

Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Herkese ii geceler bu ara yogunluktan dolayı pek giremedim. Mehmet abi sana özel mesaj atamiyorum klasörü dolu bosaltmasi lazim gibi seyler yaziyor. Kanatlar hakkında konusmak istemiştim. Bu arada 48 oyuklu bi stator buldum gibi haber geldi yarin gidip bakacağım. Gunes pillerini yurt disindan siparis vermek zorunda kaldim Karaköy olmadi uzun hikaye.. yurt disindadan da yaklasik 2 haftayi bulur diyorlar ve gumrukten de geçerse. Allahtan bisi yapmak istedim şansa bakarmisin...

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Emre bey, gumruk vergisi hakkinda bilgilendirildinizmi ?
 
Valla ustam, yarım saattir sayfayı tarıyorum, en uygun şunu buldum.
BX8C4 ölçüleri 1 1/2 x 3/4 x 1/4
Bu ölçülerde 38 x 18 x 8 mm. gibi oluyor. Ama bunun da kötü tarafı 38 mm. den sonrası boş kalır.
Neden neohobiden sipariş etmiyorsunuz.
Üstelik fiyatları neohobiden daha fazla.
 
Son düzenleme:
Emre bey, klasörümde 50 dosya saklayabiliyorken 40 dosya var. Onlarında yarısını sildim.
Hadi hayırlısı, inşaallah güzel bir motordur. Güneş pillerinde hayırlı olsun.
Bu ara yoğunluktan pek giremedim diyorsun da başka forumlarda alternatör tarifi yapıyorsun, gözümden kaçmaz.
 
Evet, bunların ölçüsü uygun. Fiyatları da uygun. Her sırada 16 adetten 4 sıra oluyor. 64 adet gerekecek.
 
Bugun o forumda birisi yazmış bende sizden öğrendiğim kadarlık yazdim mehmet bey yoksa aksi bisi değil oradan da bi kac şey araştırdım güneş paneli ile ilgili. Ama bu güneş paneli cok fazla yoracak gibi. Ayrica ben sizi bekliyorum mehmet bey sizle beraber flanş alternatör yapicam insallah) ahmet bey Gümrüklerde sıkıntı cikacaga benziyor..

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…