Kardeş AG'den ölçüm yapılan yerlerde sabit kondansatör kullanılmaz. Reaktif oranınızın yüksek olmasının sebebi uygun güçte Kondansatör seçilmemiş olmasından tutunda, Hatalı röle ayarı yada Yanlış Akım trafosu seçimine kadar bir çok sebebi olabilir. Ya herşeyi ayrıntılı olarak yazıp önerileri değerlendirin. Yada İşi bilen birine baktırın... Zira sınırdasınız...Merhaba sistem Ag reaktif ceza yemiyor sınırda %18-19 civarlarında ben bunu aşağıya düşürmek istiyorum.Konpanzasyon yeni sistem nomo faze kondansatörden ve tıfaze kondansatör var 12 kademe role gepa marka 3 fazlı.Kapasitif cezada şönt reaktörü ile çözüme ulaşılıyor reaktif cezalarda ne yapmalı? Bilmem Sorunumu anlatabildimmi.
Maalesef anlatamdınız. T3'ün yüksek olmasıyla reaktif oranın bir alakası yok %1 reaktif ise ceza bir yana en ideal orandır...Merhaba sistem Ag reaktif ceza yemiyor sınırda %18-19 civarlarında ben bunu aşağıya düşürmek istiyorum.Konpanzasyon yeni sistem nomo faze kondansatörden ve tıfaze kondansatör var 12 kademe role gepa marka 3 fazlı.Kapasitif cezada şönt reaktörü ile çözüme ulaşılıyor reaktif cezalarda ne yapmalı? Bilmem Sorunumu anlatabildimmi.
Maalesef anlatamdınız. T3'ün yüksek olmasıyla reaktif oranın bir alakası yok %1 reaktif ise ceza bir yana en ideal orandır...