Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kutusundan türkçe oalarak devreye alamada gerekenler yazıyor zaten. tek yapman gereken şemalardan hangisi sistemine uygunsa onun kod numarasını seçiyorsun. diğer sensör seçimi ve dijital giriş parametre ayarlarıda mevcut. sıralamaya bakarak git 10dakikanı almaz.
usta cihazı verdiler bana git montaj et diye ne kullanma kılavuzu var ne bişey gidiş suyu scaklığı dış hava sensörünü bağladım havanın ısısına göre kalorifer kazanında ki üç yollu motorlu vanayı açıp kapatıcak ama dış hava sensörü gidiş suyuı sıcaklığı don kontrol olsun hangi parametrelerden ayalanıyor bilmiyorum yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. türkçe kullanma kılavuzu varsa dua ederim hatta =)
verdiğim linkte kutudan çıkan ekler var. en alt sayfalarda türkçeleri mevcut. cihazın modeli rlu220 ise dış havaya göre gidiş kontrol seçeneği yok. modeline tekrar bakın. birde vana oransal mı, on-off mu?