rtkmln
Üye
Teşekkürler.......merhaba, ABB robot studio ile ilgili internette türkçe birçok kaynak var. programıda en son ücretsizdi. arayüz olarak kullandığım en sade ve anlaşılabilir arayüz diyebilirim. burdan ilerlemek eğlenceli olabilir. iyi çalışmalar
Merhaba çok da uzun zaman olmamış robot olmadan robotik öğrenmek biraz zor olabiliyor çalışmış olduğum fabrikaya bie adet irb 580 boya robotu aldılar en başta entegrator firma eğitim verdiler ama kendileri de pek fazla birşey bilmiyorlardı daha sonra yeni bir parca yi manual de bir program yapayim dedim 4 günümü aldı daha sonra eğitimlerine gittim ve şu an çok çok iyi durumdayız 4 adet robot oldu fabrikamızda önce pc de simülasyon yapıyorum daha sonra kodları robota atıyorum daha sonra ince ayarMerhabalar elimde bir robot yok. Robot ile çalışma imkanım da yok. Tüm bunlar yokken robotik öğrenmek için simülasyon ya da herhangi bir program var mı? ABB, Kuka, Mitsubishi farketmeksizin denemeler yapıp kendimizi geliştirebileceğimiz bir ortam var mı? Teşekkürler
Kullandığınız Simülasyon programın nedirMerhaba çok da uzun zaman olmamış robot olmadan robotik öğrenmek biraz zor olabiliyor çalışmış olduğum fabrikaya bie adet irb 580 boya robotu aldılar en başta entegrator firma eğitim verdiler ama kendileri de pek fazla birşey bilmiyorlardı daha sonra yeni bir parca yi manual de bir program yapayim dedim 4 günümü aldı daha sonra eğitimlerine gittim ve şu an çok çok iyi durumdayız 4 adet robot oldu fabrikamızda önce pc de simülasyon yapıyorum daha sonra kodları robota atıyorum daha sonra ince ayar