Bilgiye aç
Üye
Arkadaşlar öncelikle kolay gelsin, Benim sorum şu bir tane atık su kuyumuz var yüksekliği yaklaşık 20m kuyu dolunca şu geri basmasın diye 2 adet pompa var biz pompanın devreye girip çıkmasını flatör şamandıra ile yapıyorduk ama ne hikmetse şamandıralar devamlı arıza yapıyor ve su yok iken (pompa çalışıp suyu bitirdi) devreden çıkmadığından bi kaç kere sıkıntılar oldu, bende sıvı seviye elektrodu ve sıvı seviye rölesi aldırdım bunun bağlantısını 2 elektrot ile mi (alt-üst) yapmam gerek yoksa 3 tane (Tababn-Alt-üst) ile mi yapmalıyım.
İnternet de araştırdım her kafadan bi ses çıkıyor 2 tane ile yaparsam zararı ne 3 tane ile yaparsam zararı ne faydası ne hatta bu işim doğru şekili olması gereken şekli nedir üst seviye tamam maksimum, alt seviye motoru devreden çıkaracak tamam ama Taban ne oluyor, yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar
İnternet de araştırdım her kafadan bi ses çıkıyor 2 tane ile yaparsam zararı ne 3 tane ile yaparsam zararı ne faydası ne hatta bu işim doğru şekili olması gereken şekli nedir üst seviye tamam maksimum, alt seviye motoru devreden çıkaracak tamam ama Taban ne oluyor, yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar