Aynısını Dop Hmı'dan yapacağım. Çare bulabildin mi?
Bartender diye bir program var. Dizayn dosyasının o oluşturur. Göndermen gereken komutu da çıkarır. Benim sıkıntım pc43t yazıcımda mini usb ve usb portum var sadece. Rs232 kod gönderemiyorum. Ethernetle bağlanacağım ama nasıl yapacağım hakkında fikire ihtiyacım var.
Siemens için değil , yazıcın için bir çalışma yapacaksın.mini print server ile ethernet bağlantısı yapılamıyor mu?
bartender ile Siemens s7-1200 plc için nasıl bir çalışma yapmalıyım?
Zebranın kendi dizayn programı var zebra designer burdan etiketini tasarlayıp zpl kodunu alacaksın.Dizayn dosyası dedikleri budur.malesef bulamadım.
illa ara bir yazılım olmalı diyorlar. bir kaç arkadaş etiket dizayn dosyasını plc içine eklemem gerektiğini söylemiş ama bu dizayn dosyasını nasıl olurştururum ve plc içine atarım detaylı bir anlatım bulamadım
ya usb dönüştürücü alman gerekli yada ethernet üzerinden göndereceksin.Bartender diye bir program var. Dizayn dosyasının o oluşturur. Göndermen gereken komutu da çıkarır. Benim sıkıntım pc43t yazıcımda mini usb ve usb portum var sadece. Rs232 kod gönderemiyorum. Ethernetle bağlanacağım ama nasıl yapacağım hakkında fikire ihtiyacım var.