Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S7-1200 de aynı switchle hem homing hem de limit switch görevi gördürmek istedim ama ne yazıkki olmadı.... Switchi görüp geri yönde dönüp homea gitmesi gerekirken switchi görür görmez duruyor... Moralim çok bozuldu...
S7-1200 de aynı switchle hem homing hem de limit switch görevi gördürmek istedim ama ne yazıkki olmadı.... Switchi görüp geri yönde dönüp homea gitmesi gerekirken switchi görür görmez duruyor... Moralim çok bozuldu...
Şu anda deneme yaptığım için Sw kullanıyorum Rotsis..Makinenin üzerine Endüktif sensör bağladım...
Bu sıralamayı neden böyle yaptın anlamadım...
Bu arada tekrar sorayımm.Aynı sensörü hem homing için hem de limit için kullanabilir miyim..
emniyet açısından bu sıralamayı yaptım yalisim..
senin yaptığın şekilde hiç bir uygulama yapmadım. ama Siemens teknik desteği ara 444 ile başlayanı.
onlar evet ya da hayır dicektir
Ben Kullandığın SEW, Delta Panasonic servoların Bus ile ya da Pulse ile sürülen modellerinde dediğini yaptım. Ama bu özelliğin desteklenmesi gerekiyor. Misal SEW'in servolarında startup yaparken 6-7 tane homing methodu sunar ve birini seçersiniz. Bu seçenekler arasında limit sensörleri de vardır ve güvenlik zaafiyeti oluşturmaz.
Hangi marka Servo sizinki ?
Ama tabi ki işin adabı Rotsis'in dediği gibidir. Benim dediklerim olur mu sorusuna olur yanıtıdır
Delta ve panasonicte ben de yapmistim ama Siemens iste ne diyeyim... musteri hizmetleri cozum bulamadi... ya 2 sensor kullanacagim yada software limit koyacagim