S7 200 de library oluşturma

taner74

Guest
merhaba arkadaşlar.ben birkaç gündür library oluşturmaya çalışıyorum.aslında bunu yapıyorum ama bir türlü projeye ekleyemedim.bununla ilgili bir video hazırladım izlerseniz nerede yanlış yaptığımı söylermisiniz.teşekkürler

Dosya, Dosya Paylaşım Sitesinden Silindiği İçin Konu Çöpe Taşınmıştır.

sayın taner74 eklediğiniz videoyu indiremedim. kendim bir örnek yapıp video haline getirdim. buna bakarak komut kütüphanesine blok ekleyip çalıştırabilirsiniz.

Dosya, Dosya Paylaşım Sitesinden Silindiği İçin Konu Çöpe Taşınmıştır.

arkadaşım ilgine teşekkürler.bugün sizin gönderdiğiniz video daki gibi yaptım oldu.benim yapmaya çalıştığımı anlatayım.bende 7 tane sobroutine programı vardı ve ben herbirine ayrı ayrı library dosyası oluşturmaya çalışıyordum.ve ilk istasyonun library dosyasını projeye ekledikten sonra ikincisinde hata veriyordu.sizinki gibi bütün subroutine ler i aynı anda library oluşturduktan sonra oldu.

ilk yaptığımız orijinal projenin içeisinde yenibir subrataine sayfası açıp eklemek istediğim projeyi yazdım. " file" "create library" kısmından aynı işlemleri yaptım libraray kısmındaki projeye yenibir libraray oluşturdum. sonuç olarak s7 300 deki gibi bloğu direk libraries kısmına atamadım. ilk yazıp kayıd ettiğimiz projenin içerisine yeni subrataine ekleyerek
başardım.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,704
Kullanıcılar
452,408
Son üye
octaiceri

Yeni konular

Geri