S7400 Bir soru?

arix

Üye
Katılım
7 Ocak 2009
Mesajlar
38
Puanları
1
Sistemimizde problemli olan s7400 414 cpu ama farklı versıyon ve numarada bir cpu değiştirmem gerekiyor. hw den direk o cpu yu silip yenisini ekliyorum compare yapmıyor ve hata veriyor. slottaki kartları gorebiliyorum ama farklı bir yolmu izlemem gerekiyor acaba? sistemde birde lan kartı var onuda ayrıca ondada bir değişiklik yapmam gerekiyormu?
tskler
 
Son düzenleme:
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
hatanın ne olduğunu yazsan yorum yapmak daha kolay olur. yeni cpu eklediğinde eski cpu'nun properties'ine girip ordaki değişiklikleri yeni cpu'da da yapman gerekli. bir de profibus vs. hatların yeni cpu'ya bağlanıp bağlanmadığını kontrol et. haberleşme adreslerini de kontrol et.
 
CPU hariç diğer modüllerin yeni eklediğin CPU ile uyumsuz olduğunda inconsistency uyarısı alırsın.
 
aslında problemım su; arızalı olan CPU 6S7-414-2XG04-0AB0 ve yenisi 6S7-414-2XK05-0AB0 ve program yedekli HW den 2XG04 olanı silip katologdan 2XK05 secip yuklersem olmuyor. Programı silmiyorum ama compare yaparken uyumsuz sistem hatası veriyor. gecici cozum olarak programda ve hw de hic bir değişiklik yapmadan oldugu gibi yukledim, basta hata verdi ama yinede yukledi. Problem gozukmuyor ama yinede huzursuzum.
 
Son düzenleme:

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,978
Mesajlar
922,261
Kullanıcılar
451,180
Son üye
wizcealifa
Geri
Üst