Rezistans cop olmustur..sana tavsiyem 2-3 adet yedekli al bu rezistansi.sık sık goruseceksiniz o arkadsla))
Kesinlikle katiliyorum ustam..yuksek guclu bir buhar sterilizatoru var.boyler kazaninda 3 adet trifaze rezstans var..bu makinanin su aritma cihazi bozuldu.yenisinide yerine koyamadik.sebeke suyu icin iki adet fltre ve onlerinde de aritma cihazi vardi.aritma iki uc kez ariza yapti bi daha randuman vermedi.degistirmeye de elimiz varmadi acikcasi o ara.o sure zarfinda en az 2-3sefer rezistans degistrdgimi hatrliyorum.kirecten hic bi tarafi gorunmuyordu rezistansin..su anda aritma takili ve uzin suredr sorun da yok.rezistansların bir numaralı düşmanı kireçlenmedir. suyun kirecini kontrol edebilirseniz ömrü o kadar uzun olur
çok doğru sizin neden 3-4 tane yedek bulundurun demeniz çok doğru bu makinaların genel arızası rezistans patlamasıdırKesinlikle katiliyorum ustam..yuksek guclu bir buhar sterilizatoru var.boyler kazaninda 3 adet trifaze rezstans var..bu makinanin su aritma cihazi bozuldu.yenisinide yerine koyamadik daha..sebeke suyu icin iki adet fltre ve onlerinde de aritma cihazi vardi.aritma iki uc kez ariza yapti bi daha randuman vermedi.degistirmeye de daha elimiz varmadi acikcasi.o sure zarfinda en az 2-3sefer rezistans degistrdgimi hatrliyorum.kirecten hic bi tarafi gorunmuyordu rezistansin..su anda aritma takili ve uzin suredr sorun da yok.
Evet ustam.bu tarz mwkinalwrda aritma cihazi gibi bir sekilde bu onlem alinmis..bulasik makinasinda genelde olmaz..rezistans patlamasi da sikca oluyor.çok doğru sizin neden 3-4 tane yedek bulundurun demeniz çok doğru bu makinaların genel arızası rezistans patlamasıdır
Tebrikler üstad ; kendini yetiştirmiş teknik eleman sizin gibi olur.rezistansın yıldız köprülerini söküp omaj kademesinde her kademeyi ayrı ayrı ölçün.suyu az ısttığına göre en az bir kademesi patlamıştır.rezistansın değişmesi gerekir. acil bir durum varsa sağlam olan kademeleri devreye alabilirsiniz.2 kademeyi devreye alabilirsiniz. 10 15 dakika geç ısıtır en fazla.dikkat edeceğiniz husus iki kademe ısıtıcısının uçlarını köprüleyip nötr vermeniz gerekir. bu ıstıcılar 3 fazlı olduğu için yıldız bağlı olan köprülere nötr bağlanmaz siz iki kademe bağlarsanız köprü noktasına nötr bağlamanız gerekir.