SARIM & BAĞLANTI ŞEMASI

Siz bir çizim yapıp paylaşabilirmisiniz, çünkü ben zaten yaptığım çizimden emin değilim dedim, bu arada omaj ölçemiyoruz motor yanık şekilde bekliyor bağlantılar kopuk, emin olmadan sökmek istemedik...NOT çizimdeki sarım şekli doğru...fakat bağlantıyı kendi tecrübelerime göre yaptım doğru yanlış emin değilim...

Neyse’ki doğru kişiye ulaştık, çift yıldız ve direk üçgen yol vermeyi teyit ettik, fakat prosedür gereği bağlantı şeması’nı paylaşmayı kabul etmediler...kaldıkmı ortada...???

Neyse’ki doğru kişiye ulaştık, çift yıldız ve direk üçgen yol vermeyi teyit ettik, fakat prosedür gereği bağlantı şeması’nı paylaşmayı kabul etmediler...kaldıkmı ortada...???

O doğru kişi doğru değilmiş. Çift yıldızın , üçgen bağlantı ile alakası yok. O motorda üçgen bağlantı hiç yok. Zaten üçgen şeklinde bağlanamaz. Çünkü yıldız köprüsü motorun içinde. Dışarıda olsa o imkan vardır diyebiliriz.

Çizim konusunda yardımcı olamayacağım. Ancak çiziminiz doğru gibi görünüyor. Çok iyi bilgim yok. Ama bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir.

Sizin motorunuz soldaki motor şekli.

ciftsargilimotor.png

Şimdi aslına bakarsanız ben biraz inat ettim, bunun şeklini çıkarıp bu sayfanın sonunda paylaşıcam, burada görüştüğüm ilgili kişi orada çalışan ve şartlar gereği paylaşamayacağını söyledi bende saygı duydum, sıkıntı yok firma ismini paylaşmaya’da gerek yok, ben bi sonraki ihtiyaç durumunda herkes faydalansın istiyorum...NOT: ilk görüşmemizde çift yıldız tek yıldız şeklinde sordu, bende çift yıldız dedim, devamında çift yıldız, direk üçgen yol vermeli dedi, bu numaradan 5 dk dönerim dedi, olumsuz cevap aldık...hayırlısı diyelim bekleyin paylaşıcam şekli...

...NOT: ilk görüşmemizde çift yıldız tek yıldız şeklinde sordu, bende çift yıldız dedim, devamında çift yıldız, direk üçgen yol vermeli dedi, bu numaradan 5 dk dönerim dedi, olumsuz cevap aldık...hayırlısı diyelim bekleyin paylaşıcam şekli...

Dogrusu bende merak ettim. Bunca yildir cesitli Elektrik motorlari ile ugrastim. Ama soylediginiz mesajdaki gibi kirmizi ile isaretledigim sekilde start alan bir motor gormedim.

Paylaşıcam, hep beraber görücez, kim bilir belkide ilk çizdiğim şekil çıkar veya çok daha farklı bir şekil...atıcam bekleyin...

HADİ HAYIRLISI...
IMG_4563.jpg

IMG_4564.jpg

TEST EDİLDİ sıkıntı yok, fakat gün olur bu paylaşımdan faydalanmak isteyen biri olursa belirtmekte fayda var
Klemens bağlantısı
1-7 köprü
2-8 köprü
3-9 köprü
Karşılıklı köprülenecek şekilde bağlanacak bilginiz olsun...sağlıcakla kalın...

Forum istatistikleri

Konular
129,835
Kullanıcılar
452,663
Son üye
Yılmaz Çetiner

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.
Geri