ugur426a
Üye
Herkese iyi forumlar. İyi seneler şimdiden. 3 katlı kendimize ait binanın karşısına yanyana 2 garaj yaptık. Herbir garajda 1 adet motorlu kepenk, lamba ve 2-3 adet priz olacak. Hobi amaçlı atölye olarak kullanılacak. Aşırı güçlü bir makine çalışmayacak. Binamızdaki panodan garajlara mesafe 25m kadar. Bir garajı benim dairemden diğerini kardeşiminkinden besleyeceğiz kesinlikle. Ancak şöyle bir sorunumuz var, benim dairem en üst katta ve kardeşiminki alt katta. Panodan sayaçlardan çıkan 3 faz doğrudan kanallarla dairelere gidiyor. Panoda herhangi bir sigortaya giriyor olsa oradan çıkış alabilirdim. Ancak şuan sayaç çıkışından ek alsam, mühürler var. Bu konuda ne yapabilirim. Aklıma gelen tek seçenek panonun içinde dairelere giden faz kablolarından birer tanesini sıyırıp bi ek almak. Nötr ve toprak zaten panoda sıkıntı yok. Başka bir fikri olan var mı acaba?
Diğer bir sorum da elimde hiç kullanılmamış tam 25m 4*2.5 ttr kablo var. Bu kablo bize yeterli olur diye düşünüyorum. Tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Diğer bir sorum da elimde hiç kullanılmamış tam 25m 4*2.5 ttr kablo var. Bu kablo bize yeterli olur diye düşünüyorum. Tavsiyelerinizi alabilir miyim?