Sayaç sonrası eve giden hatta paralel yapmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kagan06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kablo kesitinin önemi !!!

Kendi çapında yapmış .

Ne kadar mantıklı uzatma priz ile .

Son düzenleme:
Kendi çapında yapmış .

Selamlar hocam,

Aynen 2.video da monofaze sisteme mavi adaptör uç ile 7,4 kw ye kadar 32A ile sistem kurulmuş, bende bundan kurarak 32A olmasa da 20-24A arasında şarj etmek istiyorum,

Kofradan sayaca giden kablo 6mm kalınlıkta ise, sayaçtan önce kaçak akım rolesi sonrası sayaca giren hattı, sayaç çıkışı evdeki sigortaya giderken bir sigorta vb bir ekleme yaparak bahçede 3 4 mt kabloluk mesafeli bir yere pano yapmak ve aynı şekilde şarj etmek istiyorum alacağım güç 4 4 kw olsa kafi

Kendi çapında yapmış .

Selamlar hocam,

Aynen 2.video da monofaze sisteme mavi adaptör uç ile 7,4 kw ye kadar 32A ile sistem kurulmuş, bende bundan kurarak 32A olmasa da 20-24A arasında şarj etmek istiyorum,

Kofradan sayaca giden kablo 6mm kalınlıkta ise, sayaçtan önce kaçak akım rolesi sonrası sayaca giren hattı, sayaç çıkışı evdeki sigortaya giderken bir sigorta vb bir ekleme yaparak bahçede 3 4 mt kabloluk mesafeli bir yere pano yapmak ve aynı şekilde şarj etmek istiyorum alacağım güç 4 5 kw olsa kafi

Kendi çapında yapmış .

Selamlar hocam,

Kofradan sayaca giden kablo 6mm kalınlıkta ise, sayaçtan önce kaçak akım rolesi sonrası sayaca giren hattı, sayaç çıkışı evdeki sigortaya giderken bir sigorta vb bir ekleme yaparak bahçede 3 4 mt kabloluk mesafeli bir yere pano yapmak ve aynı şekilde şarj etmek istiyorum alacağım güç 4 5 kw olsa kafi

Arkadaşların yorumlarını beklemeniz .
Araştırma yapmanız .

Bu videonun yorumlarına bakmanız .

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
133,382
Kullanıcılar
459,229
Son üye
abdullah.mungan

Yeni konular