Aynı inputlar kullanılıyor.Aynı inputun bu şekilde kullanıldığı hiç bir örnek görmedim. Farklı inputlar olabilirmi acaba.
Tam olarak yanlış olan nedir?yanlış düşünüyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 67107
PLC yazılımlarında yukardaki devrenin kullanılmasının sebebi nedir? Yani output her durumda lojik 0 . Bana anlamsız geliyor.
Evet anlamsız nasıl ve şekilde kullanıldığını biraz daha açar mısınız? Programın işleyişini vs.Ekli dosyayı görüntüle 67107
PLC yazılımlarında yukardaki devrenin kullanılmasının sebebi nedir? Yani output her durumda lojik 0 . Bana anlamsız geliyor.
Arkadaşlar bazı yazılımcılar bunu yapar.pratik olarak o koldaki çıkışı pasif etmek için kullanırlar.Ekli dosyayı görüntüle 67107
input A yı başka bir satırda kullanmıştır bu satırı silmeyip pasif hale getirmiştir.bazen yazılımda ekleme yaparken orjinal satırları silmek istemeyebiliyoruz .Böyle uygulamalar yapılabiliyor.Ekli dosyayı görüntüle 67107