Serit Led de Problem Yardımcı Olacak Varmı ?

sana o akli veren elektrikcinin!
serit led prtalama metrede 0.7-1 amper ceker. sen 2 amper ile en iyi sartlarda 3 metre bile zor calistirabilecekken 5 metre yapmissin. sargilar eriyip kisa devre olmustur.
adaptoru 4-5 amperlik bir trafo ile degistir sprunun duzelecek.
haaa bir umut belki sadece kopru diyotlar yandi. onlarin girislerinden ac olcum yap. eger trafodan ac cikiyorsa sadece kopru diyotlar yanmistir. o zaman diyotlari degistirir adaptoru baska yerde kullahabilirsin ama sakin 5 metrede kullanma.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Ne mutlu size...

İyi geceler.
Merhabalar 2000mA bir adaptore 5 metre şerit led taktım birde çıtçıt anahtar dolap kapağı açılınca led yanacak kapanınca sönecek. Bu şekilde çalışıyor fakat kapak kapandıktan sonra şerit led 1 metresi hala daha yanmaya devam ediyor. Adaptörden şerit lede bağlamak için DC konektör kullandım led ile bağlantıyı çok telli (kesit 1-1,5) kalın bir kablo ile yaptım bu kablo yaklaşık 10-15 cm uzunlukta.Acaba bazı ledlerin sönmemesi bu kalın kablo ilemi alakalı .
 
Tek çip şerit ledlerin metresi 4,8w'tır 5m'si 24w yapar 12v'ta 2amper akım çeker.
Sn clovers limitswitch ile + kutpu kesin, siz herhalde - kutpu kestiniz ve biryerden şase aldı yada switch tam açma yapmadı.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,046
Mesajlar
922,796
Kullanıcılar
451,309
Son üye
magiruus

Yeni konular

Geri
Üst