Servo motor ile ilgili bir soru

tamamdır. dokunmayacağız. çok teşekkür ederim
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Öcü değil ,,, neyi nereden söktüğüne bak, işaretle, söküp toplamak için yarım gün ayır,(Kablosu-soketleri-kaplini ve.vs.) acele etme darbe kullanma, kibar-titiz ol encoder cam'ına el veya başka birşey değdirme, rotoru gövdeden ayırdıktan sonra hemen işini halledip yerine takmakda acelet sadece, nedeni ni bilmiyorum. İşte.. bu kısım kulaktan dolma
 
Geri beslemesi resolver ise sökmeden önce resolverin döner kısmını motorun rotor miline göre resolverin sabit kısmını motorun statoruna göre hassas şekilde markala.
 
Sürücü lence.
Sürücü üzerinden, bilgisayar ile bağlanarak değiştirebilir miyim
 
Hız referansını nereden alıyor.şema atabilirmisiniz?.Motor yükte ters yöne dönerse mekanik aksama veya kendine zarar verebilir.
 
Son düzenleme:
Mekanik aksam boşta. Zannederim ki motor da zarar görmeyecek. Proje de ilgili kısım 6 7 sayfa hepsini başta attım. Başka da bir bilgi yok. Sürücü lenze. Bir şekilde bağlanabilir isem olur mu tam bilmiyorum
 
2008 yılında bir arkadaşım FANUC motoru sökmüş ve topladıklarında motor titremeye başlamış.Yenisi almak için FANUC la iletişime geçtiklerinde fanuc 4500 dolar fiyat istemiş.Bazı arkadaşlar sökülebilir demiş!Evet işi bilen söküp toplayabilir ama bilmene ellerse motor gidebilir ve sanırım sizin motorun yenisi 2000-2500€ veya dolar vardır.Eğer bu para sizin için önemli değilse söküp bakabilirisiniz!
 

Forum istatistikleri

Konular
129,542
Mesajlar
927,757
Kullanıcılar
452,146
Son üye
mesoooo

Yeni konular

Geri
Üst