Sevgililer günü yaklaşıyor hediye öneriniz ne olurdu?

serkan_48

Üye bildiğin dümdüz üye
Değerli arkadaşlar ,

Malum şubat ayı ve sevgililer günü yaklaşıyor. Eşi olan sevgilisi olan için güzel bir gün gibi .. Kimilerine göre. Kimilerine işkence gibide gelebilir.

Konu başlığındada belirttiğim gibi sizce klasik hediyelerin dışında çok yüksek bütçeli olmamak şartıyla farklı ne alınabilir? Gırtlağa kadar kredi borcum var ayın bir ucunu diğerine ucu ucuna yetiştiriyorum ama hediye almasam fırçasınıda yiyeceğimi biliyorum. Bu nedenle sizlerden bana acımanızı ve güzel bir hediye düşünmenizi istiyorum. Bu kardeşinize biraz acıyın..

Siz olsanız ne alırdınız?

tektaş pırlanta ...
ulan arkadaş bir bizim sevgilimiz yoktur Allah kahretsin beee... :( :(

Ben geçen sene Altınbaş Set almıştım 2000tl'ye. Bilerek yüzüksüz aldım hemen evlilik hayali kurmasın diye :D

Abi ne gönlü bol insanlarsınız :D :D

Biri diyor tek taş diğeri set :D :D yav kredi borcu ödüyorum 1600 TL üstüne ev masrafları kredi kartları Elektrik su telefon .. bişey kalmıyor..

Öldürdünüz var ya bunların üstüne bide 2000 - 3000 tl borçlanayım..

Selam çikolata kek meyve gibi ürünlerden eklediğim resimdeki gibi yenilebilen bi buket yaptırt.
Sonra afiyetle yersiniz yengeyle.

Ekli dosyalar

• çiçek.jpg
    çiçek.jpg
    19.4 KB · Görüntüleme: 26
Abi ne gönlü bol insanlarsınız :D :D

Biri diyor tek taş diğeri set :D :D yav kredi borcu ödüyorum 1600 TL üstüne ev masrafları kredi kartları Elektrik su telefon .. bişey kalmıyor..

Öldürdünüz var ya bunların üstüne bide 2000 - 3000 tl borçlanayım..
Hahaha karşımdaki de öyle olunca ne yapayım kız arkadaşım bana geçensene mikroE Debugger ve NI myDAQ aldı. Borçlanmış olsam bile altında kalamazdım :D :D :D

ulan bende bu yaşa geldim elime dişi sinek bile değmedi Allahtan reva mı bu bize .. :( :(

sn Serkan bu dönemdeki en büyük sorununuzun bu olmasını dilerim.Önerime gelince (?)...

serkan ustam benım tavsıyem bir kirmizi gul yanında bir gunluk antalya tatıl yapılacak yer bir gunluğune rezervasyon ondan buyuk hedıye olmaz kadınlarımız biz iş içinde olsa çıkıp dolaşıyoruz çalışmıyan oyle değıl bir gunde olsa tum zamanını ayırırsan nefes aldırırsan mutlu olacaktır her zaman maddı hedıye mutlu etmıyebılır

Forum istatistikleri

Konular
129,867
Kullanıcılar
452,732
Son üye
erencok

Yeni konular

Geri