Siemens PLC ve v90 Tork Kontrolü

premackk

Üye
Merhabalar , Siemens s7-1200 ve siemens v90 servo kullanarak tork kontrolü yapmak istiyorum.Tia Portal v15.1 sürümünü kullanıyorum.Sina_Speed ile bunu yapabilir miyim ? Sina_Speed ile tork kontrolü için nasıl bir ayar olmalıdır? Telegram olarak 102 seçmem yeterli mi ? Telegram 3 seçip tork kontrol işlemi yapılabilir mi ?

servo sürücün firmware'i v1.03 ve yukarısı olmalı....servo sürücüye bağlandığında telegram seçme tarafında ,iki tane telegram seçeceksin. sol taraftaki 3 olur 102 olur...sağ taraftakini ise 750 seçeceksin.......sürücü tarafında bu kadar....plc tarafında projene v90 ekleyeceksin....sürücüde eklediğin telegramı ekleyeceksin (3 veya 102 .....?) ve bunun altına da supplementary telegram 750 ekleyeceksin.....eklediğin zaman input output tarafında adresler oluşur...o adresleri kullanarak tork kontrol yapabilirsin....

servo sürücün firmware'i v1.03 ve yukarısı olmalı....servo sürücüye bağlandığında telegram seçme tarafında ,iki tane telegram seçeceksin. sol taraftaki 3 olur 102 olur...sağ taraftakini ise 750 seçeceksin.......sürücü tarafında bu kadar....plc tarafında projene v90 ekleyeceksin....sürücüde eklediğin telegramı ekleyeceksin (3 veya 102 .....?) ve bunun altına da supplementary telegram 750 ekleyeceksin.....eklediğin zaman input output tarafında adresler oluşur...o adresleri kullanarak tork kontrol yapabilirsin....
Bu şekilde tork ile adres çıkmadı bende

Merhaba bende telegram 111 kullandım (Sinapos) bundada aynı yontemi denedim olmadı . Yardımcı olabilirmisiniz?

Adsız.png

telegram 111 pozisyonlama içindir.macix arkadaşımız yapmış...v_assistant ile servoya bağlanacaksın ve orada telegram ları görürsün...sol tarafta 102 veya 103 seç sağ tarafta 750

Bende hazır olan bir proram var . Telegram 111 ile yapılmış . program değiştirmeden tork değerini okumak ıstıyorum nasıl yapabilirim?

telegram 750 yi projene uklediğinde giriş ve çıkış adresleri otomatik verir...o adresten okuyabilirsin

Forum istatistikleri

Konular
130,115
Kullanıcılar
453,179
Son üye
canerakdeniiz

Yeni konular

Geri