oncelikle gec kaldigim icin ozur dilerim. bazi arkadaslar yanlis anlamis ben burda yardim isteyen arkadasa mail aticam demedim sadece sana vericem dedim simdi yazabiliyorum ancak kataloktan sadece e 7 arizasina baktim yanliz tamamini istersende verebilirim,yanlis aciklama bolumleri cok uzun ... E7 ic unite ariza kodu. dis unite kirmizi led 5 sefer yanar soner.
1 neden ic ve dis unite arasi sinyal hatti yanlis
2.neden ic ve dis unite arasi sinyalde kopma
3.neden power modul( dis unitede bulunur uzerinde sogutucu
Panel vardir)tamir edilemez yenisi ile degisir ortalama bedeli 200 250 yi bulur .
4.neden voltajda hata ( + - %10 ile calisir elektirik voltajini ölc ) arkadaslar
iklimsa ile ilgili her marka ve modelin ariza kodlari vardir ancak bunlar asiri fazla sayidadir ariza kodlari bolumune kaydedemem tektek sorarsaniz soyleye bilirimvrv yi kimse katalogu olmadan tamir edemez ureten dahil
tamamen kilimanin hafizasini sildirmen gerekir.modul sildirilemez modul cikislarini uzerinde direnc olan ledlerle olcersin verdigi degerleri degil degerler herzeman ayni degildir sadece olup olmadigi gorulur modul 220 volt enerjiyi 380 volta cikarmani saglar frekanslari nasil olce bilirsin bilmiyorum tek soyleyecehim kisacasi yenisiile degistir zaten orjinal fabrikada takilan modulse uzerinde zift ardir yollari bile tam olarak olcemezsin .ledlerde komprasor konturolu icin kullanilir
iklimsada mitsubishi sharp sigmaA general panasonik midea vardir bunlarda uzaktan yakina birbirleri ile alakasi olmayan klimalardir yanliz midea shiro denki samui sigmaB TAMAMEN AYNI KLIMALARDIR SIGMA B DE INVERTER YOKTUR