Sigorta atıyor ve sadece bir odada elektrik kesiliyor.

Bir sorunumu arastirirken denk geldim bu başlığa. Ne kadar acimasiz ve had bilmez yorumlar okudum inanamıyorum. İnsanlarin maddi/manevi durumlarını dahi bilmeden ne münasebet ev degistir demek. Adam sormuş, dikkat edin, eski binalarin riskini şöyle böyle en aza indirebilirsiniz der geçersin. Yada yazmazsiniz o kıymetli bilgilerinizi olur biter. Ne hakla insanlari ev değiştir deyip buna cevap verilince de üstten üstten ignelersiniz. Allah yasatmasin siz gibilerle.

Bir sorunumu arastirirken denk geldim bu başlığa. Ne kadar acimasiz ve had bilmez yorumlar okudum inanamıyorum. İnsanlarin maddi/manevi durumlarını dahi bilmeden ne münasebet ev degistir demek. Adam sormuş, dikkat edin, eski binalarin riskini şöyle böyle en aza indirebilirsiniz der geçersin. Yada yazmazsiniz o kıymetli bilgilerinizi olur biter. Ne hakla insanlari ev değiştir deyip buna cevap verilince de üstten üstten ignelersiniz. Allah yasatmasin siz gibilerle.
Aslan kardeşim tesisattaki sigortalara bakınca onların en az 30 senelik olduğunu anlayabiliyoruz. Ona göre tesisatının da haşat durumda olması ve topraklamasının da olmaması kesine yakın kuvvetli ihtimal. Kaçak akım rölesi yok. Elektrik kaynaklı bir yangın ya da çarpılma olsa bunun sonucunu sevgi pıtırcığı insanlar mı telafi edecek. Biz doğru ve acı olanı söylüyoruz.

Forum istatistikleri

Konular
129,829
Kullanıcılar
452,656
Son üye
kontrolkalemi355
Geri