sigorta atiyor

Kisa devrede hemen atmazmi herseyi calisir duruma getirdik atmadi gece 3-4 atti birsey calimazken kamera disinda

İzolasyon kaçağı neticesi oluşan kısadevre hemen atmaz, gece yüklenme azalır gerilim yükselir, gerilimdeki bir miktar artış bile buna sebebiyet verebilir. Nem,rutubet,buatta faz-nötr , faz-toprak kabloların çok yakın olması v.b. nedenler...
40A çıkışa bağlı olan linyelerin çektiği akımları tek tek ölçün, ana hat akımını ölçün, linye sigortalarının amperajları uygun mu bakın,sigortasız çıkış alınmış mı bakın. Önce linye sigortası atmalı, dediğim gibi sayaç ta arızalı olabilir(zayıf ihtimal.)

Uclu sigortanin ustundeki birlestiriciyi soksem hangi fazda sikinti var diye olurmu bu arada sayac dijital

1x40A w otomat çıkışında 3 adet 1x...A W otomat var ve bunlar girişinden köprülü diyorsunuz zaten öyle olacak sorun yok.
Sn mhsnkoca kısadevre yük tarafında gerçekleşir ve o linyenin sigortası önce açar(açması gerekir).

Cevaplarin icin tesekkur ederim iki elektrikci cagirdim salterde sikinti var deyip degistirip gitti ugrasmak istemediler iyi bir usta bulmam lazim

Kısadevre kesme kapasitesi göz önünde bulunmayarak mı Sigorta seçimi yapılmış acaba? Neden önce ana sigorta atsın ki? Selektive göz ardı edilmiş gibi geldi.En azından hangi linyeyi besleyen sigorta atsaydı iş daha da kolay olurdu.

Cevaplarin icin tesekkur ederim iki elektrikci cagirdim salterde sikinti var deyip degistirip gitti ugrasmak istemediler iyi bir usta bulmam lazim

Sorununuz,bahsettiğim türden izolasyon kaçağı nem-rutubet v.s nedenlerle anlık oluşan kısadevre ise usta bunu bulmak için uzun zaman harcamak oyalanmak istemez, kaçınır (çünkü bu iş için istenebilecek ücret de üç aşağı beş yukarı bellidir).

Garip olanda o iste onlar atmiyor ana Sigorta cikisi ile dagilim yapan sigortalar girisi arasinda gibi gozukuyor sikinti bana gore amperi kucukten geciyor sikinti 40 amperlik sigortaya kadar gelip atiyor

Garip olanda o iste onlar atmiyor ana Sigorta cikisi ile dagilim yapan sigortalar girisi arasinda gibi gozukuyor sikinti bana gore amperi kucukten geciyor sikinti 40 amperlik sigortaya kadar gelip atiyor

Açma eğrileri farklı tip sigortalarda benzer sıkıntılar yaşanabiliyor. Siemens'in çakması piyasada çok geziyor Girişteki 40A (10kA)Moeller dağılımdakiler 16A-25A(3kA-6kA) olacak şekilde sıralanabilir.

Binada kaç tane daire var? Komşularınızdan biri elektrikli şofben kullanıyor olabilir mi?

is bu kadar uzadigina gore aceleniz yok arizayi su sekilde bulabilirsiniz.
yanlis anlamadiysam ana sigortadan sonra 3 tane Sigorta var dediniz. dogruysa
ilk gun 1.yi kapatin bakin
ikinci gun 2.ciyi kapatin 1. acin
ucuncu gun sonuncuyu kapatin diyerleri kaldirin
hangisi kapali iken ana sigorta atmiyorsa
o hatta sorun vardir
yok atmaya devam ediyorsa
ya sayac arizali
yada ana sigorta ile dagitim sigortalari arasinda sorun var
yada bu aradan Elektrik calmaya calisan biri var
kolay gelsin

12 daire var bilmiyorum elk sohben kullanani ama varsada ortak kullanima etkisi olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…