yawuz58 Üye Katılım 27 Tem 2013 Mesajlar 757 Puanları 31 Konum istanbul 6 Şub 2014 #21 mhsnkoca' Alıntı: 12 daire var bilmiyorum elk sohben kullanani ama varsada ortak kullanima etkisi olurmu Genişletmek için tıkla ... sigortayı geçici olarak devre dışı yapın yani sökün giriş çıkışı birleştirin bakalım diğer linyedeki sigortalar atacakmı
mhsnkoca' Alıntı: 12 daire var bilmiyorum elk sohben kullanani ama varsada ortak kullanima etkisi olurmu Genişletmek için tıkla ... sigortayı geçici olarak devre dışı yapın yani sökün giriş çıkışı birleştirin bakalım diğer linyedeki sigortalar atacakmı
-Acemi- Onursal Üye Onursal Üye Katılım 4 Ağu 2007 Mesajlar 3,124 Puanları 720 7 Şub 2014 #22 mhsnkoca' Alıntı: 12 daire var bilmiyorum elk sohben kullanani ama varsada ortak kullanima etkisi olurmu Genişletmek için tıkla ... Ortak mahal sigortası mı atan?
mhsnkoca' Alıntı: 12 daire var bilmiyorum elk sohben kullanani ama varsada ortak kullanima etkisi olurmu Genişletmek için tıkla ... Ortak mahal sigortası mı atan?