sigorta seçimi yardım

peki usta benim şemam doğrumu bu şekilde motoru ve fanları durdurabilirmiyim yardımına ihtiyacım var ilgilenirsen sevinirim

Şemana göre sistem otomatik çalışır, termostata bağlı. Termostat kontağını kapatınca kontaktör bobini enerjilenir, ana kontaklar kapanır motor ve fan enerjilenir, termostat açtığında da bobin enerjisi kesilir ana kontaklar açar, motor ve fan durur.

Şemana göre sistem otomatik çalışır, termostata bağlı. Termostat kontağını kapatınca kontaktör bobini enerjilenir, ana kontaklar kapanır motor ve fan enerjilenir, termostat açtığında da bobin enerjisi kesilir ana kontaklar açar, motor ve fan durur.
yaşlı uzmanında dediği gibi sistem bu şekilde dediğin gibi çalısır.
yanlız anlamadığım şu sen bu sistemi ne için yapacaksın,
ders içinmi yoksa uygulamada kullanacakmısın
digital termostat olayını anlamadımda...

a1 a2 kontaklarını kullandım nc no yok tu bi sıkıntı olmaz demi a1 a2 işimi görür kapatıp açmaya

yaşlı uzmanında dediği gibi sistem bu şekilde dediğin gibi çalısır.
yanlız anlamadığım şu sen bu sistemi ne için yapacaksın,
ders içinmi yoksa uygulamada kullanacakmısın
digital termostat olayını anlamadımda...
abi uygulama yapacağım bu işlerde yeniyim elektriğede hevesliyim başkasına yaptırcaktım kendim yapamammı dedim yapıcam hırs ettimm su soğutma ünitesi çalışacak

ok..
sana kolay gelsın o zaman
ben hem iç tesishat /otomatik kumanda (kara düzen tabii) hemde işim dolayısıyla orta gerilim konularında fikir paylasıyorum çünki en iyi anladığım işler bunlar
o yuzden sordum sana ne için yapıyon diye
bana görede bilginin sınırı yada öğrenmenın yaşı yoktur ,teknik anlamda teorik bilgi en az pratik kadar önemlidir.
mesela benım bu forumda en dikkatimi çeken üye "yaşlı uzman" adamın suyuna gidersen bilgi yönunden sana çok faydalı olabilir
bu da benden sana ufak bir tio olsun
mesleki hayatında başarılar...

ok..
sana kolay gelsın o zaman
ben hem iç tesishat /otomatik kumanda (kara düzen tabii) hemde işim dolayısıyla orta gerilim konularında fikir paylasıyorum çünki en iyi anladığım işler bunlar
o yuzden sordum sana ne için yapıyon diye
bana görede bilginin sınırı yada öğrenmenın yaşı yoktur ,teknik anlamda teorik bilgi en az pratik kadar önemlidir.
mesela benım bu forumda en dikkatimi çeken üye "yaşlı uzman" adamın suyuna gidersen bilgi yönunden sana çok faydalı olabilir
bu da benden sana ufak bir tio olsun
mesleki hayatında başarılar...
saol abi tşk ederim

Forum istatistikleri

Konular
129,840
Kullanıcılar
452,678
Son üye
TengRi

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler