single line engraving font

srkn43

Üye
ewewt dostlar baslıktanda anlasılacagı uzere single line engraving font lazım paket halinde .arsivinde olaN Varsa buradan msj atarsa sevinirim web de free bulamadım

Neden tek çizgili ? Normal çizimlerle de yapılabilir. 90 derece, 120 derece olan resimdeli frezeler kullanarak

-cnc-router-cutting-tools-wood-router-bits_2090014.jpg

arkadaşın istediği içini doldurmasın bir tek çizgi halinde tek seferde yapsın istiyor...

Dediğini anladım da benim dediğim yöntemde cep boşaltma gibi yapmıyor. Frezelerin kenarlarını çizgilere teğet götürerek yapıyor

Aspire programında single line tipte yazı karakterleri var. Ben oradan kullanıyorum gerektiğinde

Hangi programdan alıyorsunuz kodları, eğer Aspire V-Carve filan kullanıyorsanız; Vcarve - Engraving ile kod alırsınız ve tek kalemde doldurmadan sadece çizgilerden teğet geçerek kısa sürede yazı yazabilirsiniz...

Geçen @Suat_Korkmaz 'ın konusunda @ramerturk bahsetmişti sanırım V uçları. Biraz alışkanlıkla / tecrübeyle alakalı .Derinlikti yolların birbirine girmesiydi gibi endişeler oluyor. adamlar sırf V bit için Vcarve programı yaptılar ya, herhalde aspire veya cut2/3dlerden daha iyi sonuç veriyor. (programın gerekliliği tartışılır) V uçlar,hem farklı bir desen çıkarıyor,hem zamanı çok kısaltıyor. Ama 15' v gibi uçlar çok verilmli iş çıkartamayabiliyor gibi.

Forum istatistikleri

Konular
129,877
Kullanıcılar
452,745
Son üye
azirr

Yeni konular

Geri