Sitelere Giriş

Katılım
28 Kas 2011
Mesajlar
37
Puanları
1
Yaş
33
arkadaşlar google chrome kullanıyorum.youtube a giremiyorum dns ayarlarını değiştirim ama yine olmadı nasıl yapabilrm.google chrome sık sık hata veriyor neden acaba??
 
hotspot shield programını yükledim o da çalışmıyor
 
Ben de böyle bir problemle karşılaşmıştım.Format atınca düzeldi.Ama benim pc de chrom u yüklüyorsun 2 gün sonra siyah bir sayfa,HATA yazıyor açılmıyor.Tekrar yüklüyorsun yine aynı.Format işi halletti denemeni tavsiye ederim.
 
başlat+denetim masası+ağ bağlantıları+yerel ağ bağlantısı na sağ klik özelliklerr+internet iletişim kurallarını çift tıkla yeğlenen dns sunucusuna 8.8.4.4 diğer dns sunucusuna 8.8.8.8 yaz bende böyle ve hiç sorun çıkmıyor
 
Son düzenleme:
chromu güncelle veya googleın kendi sayfasından indirdinmi ?
 
İşletim sistemiyle ilgili bir sorun olabilir,sistem geri yüklemeyi deneyin ve "Dns ayarları" için de, "Ağ bağlantıları-İnternet İletişim Kuralları(TCP/IP)Özellikleri" kısmında DNS sunucu adresi kısmına "8. 8 .8 .8 ve alta 8. 8. 4. 4" ü tekrar yazıp tamam kısmına basın.Bazı durumlarda bu şekilde ayarlanmış "DNS ayarı" kendiliğinden de bozulabiliyor.Arada bir benim de sık sık yaptığım üzere,yukarıdaki işlemleri sistemde yeniden yapıp etkin hale getirmek durumuyla da karşılaşılabiliyor.Kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,066
Mesajlar
922,960
Kullanıcılar
451,347
Son üye
mrosleon

Yeni konular

Geri
Üst