payidarsina
Üye
İki fotoğraf yükledim ama yeterli midir ?yazılı kod numarasından
LDO regülatör çıkıyor.
Devre üzerinden ayrıntılı net resim ekleyebilir misiniz?
Çok teşekkür ederim, kodlamaya nasıl baktınızKılıfları uyuyor, kodlaması da uyuyor belki bu olabilir.
Datashettin 2.sayfasında "Marking Codes" tablosunda GS6333UR23D3 kodlu parça BExxx şeklinde kodlanıyormuş. Sizin parçada BE... şeklinde kodlu.Çok teşekkür ederim, kodlamaya nasıl baktınız
https://www.s-manuals.com/pdf/datasheet/r/t/rt9169,_rt9169h_richtek.pdfMerhaba arkadaşlar, datasheet bilgilerine ulaşamadığım SMD parça ile bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum " BERJB " gibi okunuyor, fotoğrafı ekliyorum
LDO regülatör dür.@cevat1 arkadaşın paylaştığı parçada uyuyor. Datasheetlerdeki uygulama devreleri ile devrenizi karşılaştırarak hangisi olabileceğini çıkarımsamanız gerekiyor artık.
Çok teşekkür ederim , yarın söylediğin şekilde kontrolleri yapıp doğru olanı bulmaya çalışacağım. Cevat kardeş merak ettiğim için soruyorum LDO regülatör olduğunu nasıl buldunuzLDO regülatör dür.
Devre üzerinde, Çip e besleme sağlamakta,
Çipin veri bilgisinden kaç volt ile çalıştığı öğrenilmeli ve regülatörün voltajı ile karşılaştırma yapılmalı.
veya çalışma voltajlarından bacak yapıları uygun olan muadil regülatör temin edilmeli