uzunix
Üye
Merhabalar
Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü mezunuyum. Üniversitede "Yüksek Gerilim Tekniği" dersini almadığım için 1KV üstü imza yetkisi belgesini alamıyorum. Bundan dolayı dersi sonradan almak için araştırma yapmaktayım. Şuan için en cazip uzaktan eğitim olması sebebiyle KTÜ geldi yalnız EMO'nun sitesinde şöye bir duyuru buldum:
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi
Sakarya Üniversitesi
Ege Üniversitesi
yazıyor. Ancak İstanbul'da ikamet ettiğim için Sakarya Üniversitesi yakın gözüküyor ancak onun sitesindede SMM ile ilgili bir bilgi bulamadım. Bunların dışında veren başka bir üniversite bildiğiniz var mı?
Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü mezunuyum. Üniversitede "Yüksek Gerilim Tekniği" dersini almadığım için 1KV üstü imza yetkisi belgesini alamıyorum. Bundan dolayı dersi sonradan almak için araştırma yapmaktayım. Şuan için en cazip uzaktan eğitim olması sebebiyle KTÜ geldi yalnız EMO'nun sitesinde şöye bir duyuru buldum:
"Elektrik Mühendisliği eğitiminin doğası gereği yüzyüze veya blended (karma) olarak verilmesi gerektiğinden, SMM tamamlama derslerini alan kişilerin öğrenim hayatından uzaklaştıkları ve meslek hayatı içinde yoğunlaştıkları düşünülecek olursa uzaktan eğitimle yeterli bilgi birikiminin sağlanmasının mümkün olamayacağı açıktır. Bu nedenlerle uzaktan eğitimle verilen "Yüksek Gerilim Tekniği", "Elektrik Tesisleri" ve "Elektrik Makinaları" isimli dersler Oda Yönetim Kurulu tarafından SMM tamamlama dersi olarak kabul edilmemektedir. Bilgilerinize sunarız."
Bu konuda bilgisi olan var mı? Başka hangi üniversitelerde bu kurs var bilgisi olan var mı? EMO'nun sitesinde
Gazi Üniversitesi
KTÜBu konuda bilgisi olan var mı? Başka hangi üniversitelerde bu kurs var bilgisi olan var mı? EMO'nun sitesinde
Gazi Üniversitesi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi
Sakarya Üniversitesi
Ege Üniversitesi
yazıyor. Ancak İstanbul'da ikamet ettiğim için Sakarya Üniversitesi yakın gözüküyor ancak onun sitesindede SMM ile ilgili bir bilgi bulamadım. Bunların dışında veren başka bir üniversite bildiğiniz var mı?