Somachine hata

Branxian

Üye
Katılım
25 May 2008
Mesajlar
254
Puanları
1
Merhabalar,
Somachine programımda hata alıyorum.
Daha önceden bu hata ile karşılaşan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinicem.

s.jpg
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Bende bu hatayı almıştım. Somachine lisansını çıkarıp somachine yi kaldırdım.Regedit üzerinde somachine ile ilgili ne kadar girdi varsa sildim ve tekrar yükledim.Ancak bu şekilde hatayı giderebildim. Somachine de biliyosunu programı bilgisayara format atmadan tekrar lisans giremessinzi veya programı kuramassınız.Ama regedit girdilerini silip tekrar kurup lisanslayınca sorun bende çözüldü.
 
Aklıma regedit gelmemişti. Tekrar lisanslayamadığım için ve bilgisayarımın fuzuli şeylerle dolduğunu düşündüğüm için format attım.
Şuan sıkıntı yaşamıyorum ama üzerinde çalıştığım projenin aldığım yedeğini açamadım. Baştan yazmak zorunda kaldım tek sıkıntım o oldu.
 
Merhaba somachine 4.1 ile somachine basic arasindaki fark nedir? Schneiderin sitesinden 2 gblik dosyayi indirip extract ettigimde crc hatasi veriyor acaba nasıl cozebilirim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,818
Mesajlar
920,757
Kullanıcılar
450,908
Son üye
mert095

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst