Powerflex 4m sürücü sabit 150 yazmıyor mesala 144 ile 150 arasında sürekli ve hızlı biçimde değişiyor kullanım klavuzunu bir daha okuyayım bakalım hangi parametreyle alakalı acaba
hayır bazen benim sürücünün ekranı da değişiyor sayılar fakat mesela 150 den 149 a iniyor sonra 150 ye çıkıyor tekrardan tam arada kaldığı zamanlarda yani değeri değiştirdiğimiz pot varya tam arada kalan bir sinyal yolladığı için o şekilde oluyor ama bu çok normal birşey ve motorun sesinde en ufak bir değişiklik yok devir düşmesi artması yok. eğer dediğiniz olay buysa sadece 1Hz lik değişiklik olur çok normaldir
Powerflex 4m sürücü sabit 150 yazmıyor mesala 144 ile 150 arasında sürekli ve hızlı biçimde değişiyor kullanım klavuzunu bir daha okuyayım bakalım hangi parametreyle alakalı acaba
birde spindle motorların iç yapısını bilmediğimden soruyorum üç adet giriş noktaları birbiriyle kısa devre yaparmı ben multimetre ile temas varmı diye kontrol ederken üçününde birbiriyle kısa devre yaptığını farkettim
birde spindle motorların iç yapısını bilmediğimden soruyorum üç adet giriş noktaları birbiriyle kısa devre yaparmı ben multimetre ile temas varmı diye kontrol ederken üçününde birbiriyle kısa devre yaptığını farkettim