akg ayarlaman gereken parametreler maksimum cikis frekansi (f.max) 300 yap. maksimum voltaj frekansi (v.max) 220 yap. orta nokta frekansi (f.mid) 150 yap . orta nokta voltaj frekansi (v.mid) 110 yap sorunun çözülecektir ayni sorunu bende yasamistimPowerflex 4m sürücü sabit 150 yazmıyor mesala 144 ile 150 arasında sürekli ve hızlı biçimde değişiyor kullanım klavuzunu bir daha okuyayım bakalım hangi parametreyle alakalı acaba
pwerflex 4m mi sizin sürücü orta firakens ve orta nokta voltaj hangi parametrelerakg ayarlaman gereken parametreler maksimum cikis frekansi (f.max) 300 yap. maksimum voltaj frekansi (v.max) 220 yap. orta nokta frekansi (f.mid) 150 yap . orta nokta voltaj frekansi (v.mid) 110 yap sorunun çözülecektir ayni sorunu bende yasamistim
diyot (buzzer) kademesinde ölcum yaptiysan normal kisa devre gormenpwerflex 4m mi sizin sürücü orta firakens ve orta nokta voltaj hangi parametreler
http://www.marketotomasyon.com/UserFiles/File/Allen_Bradley/Drivers/PF4M/PF4M Kılavuz.pdf
birde spindle motorların iç yapısını bilmediğimden soruyorum üç adet giriş noktaları birbiriyle kısa devre yaparmı ben multimetre ile temas varmı diye kontrol ederken üçününde birbiriyle kısa devre yaptığını farkettim