Spindle Motor Parazit Sorunu

Bugun üşenmedim el yapımı CNC de bütün bileşenleri tek tek sağlamasını yaptım, önce CNC yi spindle olmadan bir görev verip sonuna kadar islemesini bekledim, sonuç başarılıydı, spindle çalışmadan CNC işlemeyi bitirdi, sonra 300 watt lik spindle i, 150 waat lik rs775 motor ile değiştirdim, sonuç yine olumlu oldu, lakin 150 watt spindle ahşap oymasinda kuvvetsiz kaldığı için ve daha sessiz çalıştığı için aldığım 300 wattlik spindli 150 waatlik spindle in beslemesine taktım tabiki, enerji yetersiz kaldı, bu sefer 300 waatlik spindle beslemesine, 150 watt lik spindle taktım, sonuç yine hüsran CNC yine yarıda kesti, tahminim sorunu yaratan besleme, ama 300 watt lik spindle başka nasıl calistarabilirim bilmiyorum, pztsi kuvvetli olan beslemeyi, uzak bir noktaya koyup kabloyu uzatıp tekrar deneyeceğim, sizlerinde bu konuda bir önerisi olursa hemen uygulayabilirim, bu durum saat gibi çalışan hobi için yaptığım CNC den artık sogumama sebep olacak, yaklaşık 1 aydır bu sorunla uğraşıyorum. Defalarca Java kurdum gbrl yukledim, bakalım bu denemem de sonuç alacakmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…