ColtSAA45
Üye
Öncellikle merhabalar , kendimi otomasyon alanında yetiştirmek isteyen bir Elektrik mühendisi son sınıf öğrencisiyim , son stajım kalmıştı mezun olmak için kendimi sahaya çıkarabileceğim olayı yerinde görebileceğim bir yere gelmek istedim , (Siemens ve ABB nin programlarını kullandım çok zor prosesler yapmadım iş tecrübem olmadığı için ama bir bilgi sahibiyim az da olsa) sahaya gireceğim için heyecanlı bir şekilde iş yerinde geldim staj başlama tarihimden erken geldim sırf daha fazla bir şeyler öğrenmek için. benim hayalimde işime yoğunlaşacağım tamamen bir şeyler öğrenmek için geldiğim para konuşmadığım bir yerdi amaç tamamen öğrenmek olduğundan . Sonradan ben tamamen getir götür işleri yapan kargo yollayan asla mesleğimle ilgisi olmayan işler yaptığım bir ortam oluştu en son radde ofisi temizlemem oldu bunu yapmayacağımı buraya bu iş için gelmedim sizden bir çıkarımda yok diye söyledim için terslendiğim bir ortam var şuan ben mi yanlış düşünüyorum yoksa herkes bu yollardan geçti mi
olması gereken bu mu yani , (kurumsal firmalara girmek önceliğim olacak ona eminim)
olması gereken bu mu yani , (kurumsal firmalara girmek önceliğim olacak ona eminim)