zb_meqan
Üye
Sitemlerime başlamadan önce herkese merhaba diyorum.Ben myo mezunuyum ve hayatımda ilk defa bugün stajın ilk gününü tamamladım ve şu an ayakalarıma karasular indi.Staj yapmak için ve heyecanla bişeyler öğrenmek için gittiğim stajımın ilk gününde büyük bir hüsrana uğradım.YÖK bizim staj yaptığımız yerde mühenndis olmasını istiyor.Kurumunda mühendis bulunduran bi işyeri bulana kadar canımız çıkıyor.Buluncada karşılaştıklarımıza bakın ya.İşyerinde bize bugün resmen temizlik işçisi gibi davranıldı.sabahtan akşama kadar toz içinde temizlik yaptık.Ben şimdi staj dosyamın ilk sayfasına ne yazacağım.Benden önce staja başlayan arkadaşlar daha fabrikadaki mühendisi tanımıyor bu ne periz bu ne lahana turşusu.Gelelim ikinci büyük saçmalığa stajyerlerden biri teknik lise okuyor ve bugün hocası güya kontrole gelmiş öğrenciyi ben dedimki oh be şimdi senin burda temizlik yaptığını görecek ve işyeri hakkında gerekli sorumlulara rapor verecek meğer ben ne aptalca düşünüyormuşum öğretmen çocuğu ayağına çağırdı müdürün odasına çocuk geri gelince sordum ee ne oldu şikayet ettin mi dedim ne şikayeti olum dedi öğretmenin beni burada görmesi önemliydi sadece ve beni burda gördü iş bitti.Beynimden vurulmuşa döndüm.yani öğretmen için öğrencinin orada bişeyler öğrenip öğrenmemesi önemli değil orda olup olmaması önemli pes artık ya vallahi pes.artık naylon staj yapanları sonuna kadar destekliyorum ve bu gidişle bende naylon staj yapıcam demek ki biz salakmışız