Bizim bahsetmiş olduğumuz kutu ise 2U standardında kutudur.Bu arada benim behsettiğim enjeksiyon kutu resmi aşağıdaki. Bunun için konuşuyorum
Evet senin bahsettiğin kutu farklıymış. Onlar levha dan üretiliyor. Kulvarlar farklıBizim bahsetmiş olduğumuz kutu ise 2U standardında kutudur.
Bu kutunun üretimi ise....
Yan profiller üretilirken 4-5metre uzunluğunda üretilir. Sonradan uygun ebatlarda kesilir. Sadece kesim için işçilik.
Alt üst plakalar.
Temelde 2mm alüminyum plakalardan uygun ölçülerde kesilmektedir. Bu plakalar da eloksallı alüminyumdur. Gerekli delikler kesim işi ve havşa için işçilik gerektirir.
Ön ve arka paneller.
Kalınlığı takribi 3mm olan U şeklindeki profilden üretilmektedir. U nun iç kenarları yaklaşık 1-2mm kalınlıktadır. Bu bölümlerin bir kısmı (kutu kenarlarına gelen) taşlanır ve kenar bölümleri taşlanır. Aynı zamanda uygun büyüklükteki montaj delikleri ve havşa işçiliği bulunmaktadır.
Kutunun tüm dış yüzeyi eloksallıdır. Normalde iç yüzeylerinin eloksal olmaması gerekirken iç yüzeyleri de eloksallıdır.
Sanırım eloksal işi için tek yüzeyin kullanımı daha masraflı.
Senin bahsetmiş olduğun kutular bu tür projelere pek uygun değildir.
Sadece tek tarafı açık olduğu için belli amaçlarda üretilmektedir.
VU metre de koyacakmısınız..
Kutu için yorum yapabilmemin koşulu içini görebilmemdir.Ama benim konuda bahsettiğim diğer Grundig tekrar satışta. Kutu için @Mr_YAMYAM hocam yorum yapar muhtemelen.
Yaklaşık 5 yıldır @ozgurece35 ile bu tür cihazlar arıyoruz.İlanların linklerini kutuların ön panelin uygunluğunu ve kutunun boyutunu dikkate alıp, kullanılabilir olduğunu düşünüp göndermiştim.
Grundig amplinin içini gösteren bir fotoğraf ne yazık ki bulamadım. Cihaz zaten bozuk olduğu için belki satıcıdan rica edilip istenebilir. Ek olarak üst kapağının ahşap mı kaplama mı olduğundan emin olamadım.
Aslında mesajı yazmamın sebebi DUAL ampliydi ama mesajı yazana kadar cihaz satıldı
Yine başka bir cihaz denk gelirse linklerim.