bayro0
Katılımcı Üye
abi kafam karışmadan 220 voltta kontaktör kullansam bi sıkıntı olurmu? teşekkürler
Olmaz.
Bazen insanlara duymak istediğini söylemek gerekir sayın @YaşlıUzman .
abi kafam karışmadan 220 voltta kontaktör kullansam bi sıkıntı olurmu? teşekkürler
Bayrak sende neden olmaz, neden olurBu yaşıma kadar hiç bir sistemde kontrol ünitesine ait kontağa yük bağlamadım, bağlattırmadımda. Kısadevre olur, arıza olur... Sigorta ne işe yarıyor diyebilirsin, prensip meselesi tabii ki bağlayana da diyecek lafım yok.
abi beklediğim sorunun cevabını alamadım ben sana sordum alanında uzmansın yazdıklarınla belli ediyorsun.Her doğru her yerde söylenmez
Kontrol ünitesi ufak olur büyük olur minik bir kuru kontak yüzünden cihazı tamire yollamam işletmede süreklilik esastır getir oğlum yeni röleyi yada 4 enversör kontaklıdır seçtiğim röle değiş tonton derim olayı bitiririm. Prensip meselesi dedim ya, direk kontağı kullanana da diyecek lafım yok.
abi beklediğim sorunun cevabını alamadım ben sana sordum alanında uzmansın yazdıklarınla belli ediyorsun.
ben ise ,kontrol ünütesinin markasına, teknik değerlerine bakar sistemin ihtiyacını hesap eder sonrasında maliyetini de karşılaştırıp uygun olduguna karar veririm . Malüm ,israf haramdırHer doğru her yerde söylenmez
Kontrol ünitesi ufak olur büyük olur minik bir kuru kontak yüzünden cihazı tamire yollamam işletmede süreklilik esastır getir oğlum yeni röleyi yada 4 enversör kontaklıdır seçtiğim röle değiş tonton derim olayı bitiririm. Prensip meselesi dedim ya, direk kontağı kullanana da diyecek lafım yok.
abi beklediğim sorunun cevabını alamadım ben sana sordum alanında uzmansın yazdıklarınla belli ediyorsun.
yok yok estafurlah müsrüflük degil sizin yaptığınız ,ona bonkörlük denirİşletmede süreklilik - tedbir - alacağın tedbire göre yapacağın masraf - ekonomiklik - uzun ömürlülük - kalite : optimizasyon
Ben yaptığım işe geri dönüp bakmayı sevmem, sınır değerlerde çalışmayıda sevmem. Bu kadar tolerans israflıksa evet müsrifim