Tamam
İlk hamur icin 100 lt yetiyormu ?
İkinci hamur kac saat sonra yapilacak ?
3 ncu ve daha fazla hamur olacakmi ? Olacak ise zaman araliklari kac dk veya saat ?
Sogutucunun calisacagi ortam sicakligi max kac C ?
Suyu sogutacagin tank - kazan vs izolesi varmi ? Vs vs vs
-------------------------
Yukaridaki sorularin cevabina bagli olarak 100 lt 25 C deki suyu 1 saat icerisinde 5 C ye dusurmen icin ihtiyacin olan kompresor kapasitesi minimum 2000 Kcal/ h dir
50 C kondanzasyon -5 C evaparasyon sicakliginda 2000 Kcal/h kapasiteli ekovat/kondanser/ evaparator -sarma boru serpantin secmelisin
(Kondanser kapasitesi min 2200 Kcal/h olmali)
Elektronik kontrol cihazlari yuksek nemli ortamlarda uzin sureli hizmet vermez
Bi cihazi mekanik kuyruklu termostat / role veya kontaktor ile kontrol etmen yasli uzmanin da yavsiye ettigi gini dogru olanidir
Role veya kontaktor devresine zaman rolesi ilave etmen ve roleyi 8-10 dk ya ayarlaman sistemin selameti acisindan onemlidir
İsin evaparator kismina gelince:
7.5\8 mt uzunlugunda 5/8 capinda paslanmaz veya bakir boru uzerine nikelaj kaplama boru serpantin ustten firis allattan cikis seklinde dizayn edebilirsin...