hakan1846
Profesyonel Üye
@hakan1846 Hakan Usta bi fikrini söylesin ben ona kefilim.
Beni mahçup ediyorsun Bülent hocam,teşekkür ederim,ne yapabilirim,nasıl yardımcı olabilirim.
@hakan1846 Hakan Usta bi fikrini söylesin ben ona kefilim.
Beni mahçup ediyorsun Bülent hocam,teşekkür ederim,ne yapabilirim,nasıl yardımcı olabilirim.
Hakan Ustam tamiri konusunda yardımınızı isteyecektim siz kabul eder misiniz foto isteyerek bir tanı konulabilirse olmadı tarafınıza kargo suretiyle veya yine sizin gibi işinin ehi bu cihazları tamir edebilecek birilerine yönlendirebilirsiniz diye düşündüm.Beni mahçup ediyorsun Bülent hocam,teşekkür ederim,ne yapabilirim,nasıl yardımcı olabilirim.
Hakan Ustam tamiri konusunda yardımınızı isteyecektim siz kabul eder misiniz foto isteyerek bir tanı konulabilirse olmadı tarafınıza kargo suretiyle veya yine sizin gibi işinin ehi bu cihazları tamir edebilecek birilerine yönlendirebilirsiniz diye düşündüm.
Sayın @hakan1846, Bülentbey benim bir sorunum için sizden yardım istedi.
Sorunumu kısaca özetlemek gerekirse .Benim bir adet Denon 1612 avr cihazım var. Uydu alıcısının bağlı oldugu HDMI port evin çok yakınında çakan bir şimşekten sonra çalışmaz oldu. Diğer Hdmi portlarında sorun yok. Başka bir porttan cihazı kullanıyorum. Bunun için nasıl bir çözüm bulabiliriz.