Tüketim ayda 500 kW nasıl artabilir?

Bir de binada dalgıç pompa var mı? Bizde önceki sene dalgıçın flatörü patlamıştı da birkaç gün kuyudaki suyu ısıtmıştı. Bu da sarfiyata yansımıştı.
Hocam merhaba, flator kuyudaki suyu nasil isitabilir? Sundan soruyorum bahcemde dalgic pompa var, su son bir ayfir ilik akiykr ve 2 beygir dalgic pompa 110 metre kuyj derinligi pek kullanim olmamasina rahmen 2000 tl gibi aylik bi fayura geliyor.kacak akim rolesi, toptaklama ve cekvalf var sistemde.sebebini bulamadim?

Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Flatör patlamış ve faz su içinde olduğundan devreyi tamamlamış, bu durumda KAKR açmış olmalıydı, gerçi arızaya gelen elektrikçiler bazen sorunu çözmek yerine KAKR'yı devreden çıkarabiliyor! Kontrol etmedim. Ya da aynı suda faz ve nötr suyu rezistans gibi kullanarak sarfiyata sebep olabilir. Bu durumda toprak teması olmasına rağmen KAKR'nin atmaması ilginç!
Bu durum bizdeki gibi flatörden olabileceği gibi dalgıç veya titreşim sonucu deformasyon ve kablolardan kaynaklı su teması veya bir kaçaktan da olabilir. Dalgıçı çıkartıp kontrol etmek lazım.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,702
Kullanıcılar
452,404
Son üye
kartal_157925

Yeni konular

Geri