Tıaportal v13 sorunu

EMİNEL

Üye
tıa portal v13 de uzakdogu stesinden indirdim s7300 cpu ları programlayabiliyor idik bilgisayara format attık butun bilgiler gtti yenden aynı siteden indirdik fakat sadece s71200 cpu ları var biz s7300 anlatıyoruz nasıl çözerz tsk ederim

basici indirmişsin profosyeneli indireceksin .. ama vindows 11 de çalışmaz windows 7 gerekebilir ..
plc4me.com dan indirebilirsin .
plc4me.com dan indirebilirsin .

daha önce çalıştı plc ye program attım hatta bilgsayarı operatör Panel olarak kullanıp plcyi kontrol etmiş uzakdogu youtupte onu denedm beceremedim operatör panel tıada olmayacak flexıbıl olacak konumuza gelelim profesyonel indirdim bl.kurdum sadece s71200 1500 plc programlayablinyor oysa bizm atelyede s7300 cpu var bilgisayarlarda s7300 programlayacak program var fakat ben tıa le programlamak istyorum

öle bir şey olması mümkün değil öyle bir şey yok . eğer step 7 ile yazılmışsa program tia portala çevirebilirsin ama tia portala çevirdikten sonra plcnin frimevarei değişir burdan geri dönüş çok sıkıntılı bir süreç .. bunun dikkate almanı tavsiye ederim. kaldıki step 7 tia portaldan çok daha iyi bir yazılım ..

sz benim söylemek istedğm anlamadınız tıa 13 var fakat sadece s71200 ve1500 programlaya izin veriyor bunu düzeltmenin yolu varmı tıada s7300 plc programlamak istiyorum tsk ederim

Forum istatistikleri

Konular
129,788
Kullanıcılar
452,573
Son üye
.......

Yeni konular

Geri