ta8435 3 axis step motor sürücü

Sınır anahtarları olara x home y home z home var birde acil stop.Bu arada devreyi bugün deneme fırsatım oldu z ve y axisi denedim mükemmel çalışıyor daha denemelerim bitmedi bittiği zaman herşeyiyle yayınlayacağım ama malesef flash belleğimi kaybettim bütün çalışmalarım gitti bulamazsam tekrar çizeces artıq.
 
x axisi deneyebildinmi kardeş sonuç nedir? Bu arada flash belleğini bulmuşsundur inşallah.Herkezin geçmiş bayramı mübarek olsun.
 
Saol arkadaşım seninde. flash belleğimi buldum bizim yegen götürmüş istettim inşallah içindekiler silinmemiştir tüm eksenleri denedim bu arada manyaq bişey bu devre :D denediğim motor 24v düşük amperli lazer yazıcıdan çıkma step motor.şimdi benim anlamadığım bir konu var 3.4 v veya 2.8 voltluk motorlar bu devrede nasıl çalışır çok merak ediyorum önümüzdeki hafta 2.4 v 1.8 derece 200 adım 1.2 amper motor gelecek baqalım bağlayalım nası olacak...
 
arkadaşlar flash bellek geldi ama malesef içindekileri silmiş yeğen :( Bi yığın recovery programıyla geri getirdim dosyaları ama bi türlü dosyaları açamıyorum ares bozuk dosya uyarısı veriyor varmı bildiğiniz sağlam bir recovery programı?
 
emeğine sağlık paylaşımın içinde çok teşekkürler. bazıları bilgiyi kendilerine saklayarak güç bende olsun istiyorlar galiba, varsın kendilerinde kalsın onlara da bir diyeceğim yok tabiki. bende cnc ye merak saranlardanım amatörce birşeyler yapıp onun çalıştığını görmek güzel bir duygu (lise yıllarından kalma :) ) senden istediğim baskı devre şemasının 1/1 boyutu ve çıktısını alabileceğimiz şekilde olması, ayrıca tam olarak malzeme listesi devre şemasından pek okunmuyor. maliyet olarak ne kadarı buldu. Şimdiden teşekkürler. videoyu merakla bekliyorum.
 
ilgin için saol dostum devrenin çizimleri hazır bu hafta sonuna kadar herşeyiyle yayınlamayı planlıyorum bunun için yeni konu açmayı planlıyorum ilk mesajı değiştiremediğim için.
 
ilgin için saol dostum devrenin çizimleri hazır bu hafta sonuna kadar herşeyiyle yayınlamayı planlıyorum bunun için yeni konu açmayı planlıyorum ilk mesajı değiştiremediğim için.

olmuş gibi duruyo, paylaşımlarınızı bekliyoruz,şimdiden teşekkürler.
 
devre mükemmel bi şekilde çalışıyor tes ettim mikro step özelliğini test etmedim yalnız onuda haftasonu test edeceğim.testlerimi 1/1 full stepte yaptım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,842
Mesajlar
920,916
Kullanıcılar
450,936
Son üye
kemalarda34

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst