Tamirci açmak için ne kadar paraya ve bilgiye ihtiyaç var

Fatih4071

Üye
devre analizi 1 2 sayısal tasarım 1 2 analog elektronik gibi dersleri aldım şimdi kendime bir iş yeri açacak olsam Kırıkkalede neye ihtiyacım var bir multimetre bir osiloskop öncelikli olarak bunlar yeterlimi parça teminini nereden yapacağım ölçme tekniği dersi aldım birde internette bir kitap var arıza analizi diye siz ne diyorsunuz ne yapmalıyım

devre analizi 1 2 sayısal tasarım 1 2 analog elektronik gibi dersleri aldım şimdi kendime bir iş yeri açacak olsam Kırıkkalede neye ihtiyacım var bir multimetre bir osiloskop öncelikli olarak bunlar yeterlimi parça teminini nereden yapacağım ölçme tekniği dersi aldım birde internette bir kitap var arıza analizi diye siz ne diyorsunuz ne yapmalıyım
Piyasada küçük esnaf olarak çalışmanın ve ekonomik olarak ayakta kalabilmenin ne kadar güç olduğu konusunda defalarca soran arkadaşlara bir sürü izahat yaptık. Maaşlı bir iş bulmaya bak.

Piyasada küçük esnaf olarak çalışmanın ve ekonomik olarak ayakta kalabilmenin ne kadar güç olduğu konusunda defalarca soran arkadaşlara bir sürü izahat yaptık. Maaşlı bir iş bulmaya bak.
hocam yeni mezunum ve 39 yere başvurdum daha cevap gelmedi hiç birinden

hocam yeni mezunum ve 39 yere başvurdum daha cevap gelmedi hiç birinden
Kuran-ı Kerim'de Buyuruldu ki:

يَٓا اَيُّهَا الَّذ۪ينَ اٰمَنُوا اسْتَع۪ينُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلٰوةِۜ اِنَّ اللّٰهَ مَعَ الصَّابِر۪ينَ ﴿١٥٣﴾

Ey iman edenler! Sabrederek ve namaz kılarak Allah’tan yardım dileyin. Şüphe yok ki, Allah sabredenlerle beraberdir.

Bakara Suresi Ayet 153

Kuran-ı Kerim'de Buyuruldu ki:

يَٓا اَيُّهَا الَّذ۪ينَ اٰمَنُوا اسْتَع۪ينُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلٰوةِۜ اِنَّ اللّٰهَ مَعَ الصَّابِر۪ينَ ﴿١٥٣﴾

Ey iman edenler! Sabrederek ve namaz kılarak Allah’tan yardım dileyin. Şüphe yok ki, Allah sabredenlerle beraberdir.

Bakara Suresi Ayet 153
eyvallah

+1907

Bir süre istediğiniz alanda, başka bir yerde pratik yapın.
Usta var, arızayı 5 dakikada tespit eder.
Usta var bu arıza yapılmaz, yenisini alın der.

Pratik çok önemli...
1-2 sene iyi bir teknik serviste çalışın.
Parası önemli değil. Ustası önemli.
Çalıştığınız sürede ne, nereden gelir. Ne alınır. Nasıl yapılır, hangi cihazlar kullanılır. Öğrenirsiniz.
Bu arada çevre de yaparsınız.

Kendinizi yeterli gördüğünüzde, kendi iş yerinizi açar, profesyonel hayata adım atarsınız.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,231
Son üye
Dmronr1

Yeni konular

Geri