Tedaş dibimizden (evin duvarına çakarak) kablo geçirmiş

Crowbar

Üye
Katılım
29 Ocak 2010
Mesajlar
54
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar. Bu gün farkettim evde yokken apartman duvarımızdan tedaş kablo geçirmiş. Tam kablonun hizasına yatağın baş kısmı denk geliyor. Kafamın 2 karış ötesinden kocaman kablolar geçiyor. Bir dilekçe mi yazmalıyım yoksa kulaklık gözlük takıp baltayı vurmalı mıyım karar veremedim :mad: İzmirde ikamet ediyorum. Dilekçe yazsam nasıl bir dilekçe yazıcam nereye vermeliyim bi yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Amannn balta vurma sonra zararlı çıkan sen olursun elektrik kablosu malummm...Bir dilekçe ile başvur aynı zamanda belediyeye filanda bi sor danış bu kabloları nereye çekebiliriz diye eminim onun projesini çizen bi kaç direk dikmeyi akıl etmişlerdir.tedaşcılar belki kolaya kaçmış olabilir.
 
Ayar oluyorum ya her gün ayrı bişey çıkıyo. Şimdi farkettim komşununda balkonundan geçirmişler içinden. Akşam akşam elimizde fener kablo takibi yapıyoruz... Yarın bakalım artık..
 
balta vurmak pek iyi netice vermez....!
fotoğraf koyabilirmisiniz...
ayrıca fotoğrafı dilekçenizede ekleyebilirsiniz
 
Bunda tedaş'ın suçu var mı yok mu tartışılır. Çünkü tedaşın kablo döşeme işlerini taşeron firmalar yapıyor. Elektrik bilgisi olmayan kazmacılara yaptırıyorlar. Ne bekliyoruz ki. Fen servisine dilekçe götürmen gerekiyor. Önce müdür yardımcısı ve sonra müdüre dilekçenin imzalatıldığından emin olsan senin için faydalı olur.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,106
Mesajlar
923,317
Kullanıcılar
451,425
Son üye
celal98

Yeni konular

Geri
Üst