turgay58
Üye
bahçe göstergeci ne olaki?Kaç tanesiyle bir teşrik-i mesai içinde bulundunuz ?
Hayır kapanmıyor.kilitler zamanlı degil.. ayarlanan süre sonunda kilitler otomatik olarak kapanmıyor mu?
Tamam kabaca anladım tesisatın durumu hakkında bir bilgim yok( kullanılan malzemelerin marka modellerini ve bağlantıların nasıl olduğunu bilmiyorum) Onun için ilk önce bir elektrikçi çağırın gerekli düzenlemeleri yapsın.Sistem bu. Dışarıdan okutulan rfid diş kapi ile birlikte iç kapiyida açıyor.dis kapiya rfid butonu okutulacak sadece diş kapi açılsın iç kapi kapalı kalsın istiyorum. Bahçe kapısı arkasına kabloları bir role tavsiyesi istedim. Binadan otomatige Elektrik gelsin ama diş kapıdan içeri kapiya akim kaçmasın istiyorum.
Teşekkür ederim.Allah razı olsunTamam kabaca anladım tesisatın durumu hakkında bir bilgim yok( kullanılan malzemelerin marka modellerini ve bağlantıların nasıl olduğunu bilmiyorum) Onun için ilk önce bir elektrikçi çağırın gerekli düzenlemeleri yapsın.
Pain de bir karalama yaptım tesisatın çalışması bu şeklide olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 102805 Tesisatın bu şekilde düzenlenmesi gerekli ters yönlü akım miktarına uygun diyot secimi yapılmalıdır.Ekli dosyayı görüntüle 102807