jackiechan
Üye
Demişsiniz sayın jackiechan bu video ne zamana ait acaba
Demişsiniz sayın jackiechan bu video ne zamana ait acaba
Sormamın sebebi bu konuşulanların yıllardır söylenmesi ama hiç bir adım atılmaması belki bundan 4-5 yıl önce mezun yada daha eskiler bilirler onlara bile söylenmiştir bu sene ünvan verilecek fakülte ismi değişecek şöyle olacak böyle olacak derler ama hiç bir şey olmadı.Onun için bu konuyu artık dikkate almalılar somut birşeyler yapmalılar biz bunu görmeliyiz lafla peynir gemisi yürümez yıllardır mağdur olan ve ne zorluklarla hayatını devam ettiren Teknik Öğretmenler bunlara layık değil.kesin bilgim yok ama pek yeni sayılmaz..
ösym ile teknoloji fakültesine yerleşirsen ve teknik eğitim fakültesi mezunuysan birçok dersten muaf olabilirsin. ama ne kadar sürede bitirebilirsin bunu bilemiyorum.Arkadaşlar, bu programa bu sene katılmayı düşünen var mı?
ÖSYM tarafından yerleştirilirsek bize direk denklik verilir mi? Denklik alan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
ösym ile teknoloji fakültesine yerleşirsen ve teknik eğitim fakültesi mezunuysan birçok dersten muaf olabilirsin. ama ne kadar sürede bitirebilirsin bunu bilemiyorum.