Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben 2 + 6 yılda bitirmiştim. 1 yıl ingilizce hazırlık, 1 yıl intibak, sonra 2,3,3,4. sınıflar ve bitirdim. 3.sınıfı çift dikiş yaptım.
Fakat 2+2 ile gerçekten mühendislik vasıflarının kazanılacağına inanmıyorum arkadaşlar. Bence 2+2 değil de 2+4 veya 2+5 daha faydalı olur. En azından MYO dan fakülteye geçen arkadaşlar için müfredat daha kolay hale gelir ve teorik derslerde çok zorlanmadan ve kalmadan bitirme şansları olur.
Adem yapma ne 6 yılı 5 olmasın bak o intibak zaten 2ydi 3,3,4 diyecektin,yanlışlık olmuş heralde.Bizde senden sonra 3,3,4 yaptık
MYOdan sonra mümkün değil bu arada 2 sene okuyup mühendis olmak.SAdece sinyal işleme ve elektromanyetik e yetmez o süre.Şahsen o dersleri hiç sevmezdim ama okul bitti ve karşıma o kadar çok çıkıyorlar ki anlatamam...Yani okulda o derslere önem verin.
arkadaşlar bende 2 yıllık bitirdiktrn sonra hazırlık+2+3+4 okudum bu teknik mühendisliğin bana ve benim gibi okuyan arkadaşlara ne faydası var (okurken faydasını gördüm ya çalışma hayatında ?)